Wij dragen bij aan uw veiligheid en wooncomfort!

Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Dat kan. Maak een telefonische afspraak (0167-531 416) of stuur ons een e-mail met uw wensen. Wij zijn zowel overdag als s'avonds bereikbaar. Ook maken wij graag een afspraak om de mogelijkheden met u te bespreken. Wij nemen diverse stalen mee van het gewenste product, zodat wij kunnen nagaan wat het beste bij uw woonomgeving past. Ook met de meegebrachte tablet computer kunnen wij mogelijkheden laten zien. Tijdens deze afspraak meet Marco het gewenste in en vaak weet u de prijs meteen. Bij grotere offertes ontvang u deze binnen een week. De offerte wordt desgewenst verder besproken of aangepast indien nodig.

U kunt natuurlijk ook een afspraak maken in onze bescheiden showroom. Daar hangen diverse zonneschermen en rolluiken, raffstore en binnenzonwering. Heeft u besloten om met ons vakkundig bedrijf in zee te gaan dan zetten wij de offerte om tot een opdrachtbevestiging en gaan wij over tot bestelling. Zodra de producten binnen zijn maken wij een afspraak die wij zo goed mogelijk naar uw wensen inpassen in onze agenda. Monteren van rolluiken en zonwering is een precies werkje. Daarom is het goed inmeten erg belangrijk ook om eventueel aanpassingen te maken.

Van Dorst rolluiken staat bekend om zijn vakmanschap en schone manier van werken. Alle afvalmaterialen worden afgevoerd. Mochten de rolluiken vervangen worden dan worden, in overleg, de oude afgevoerd. Marco van Dorst werkt met de beste gereedschappen o.a. diamantboren waardoor het stucwerk van binnen bespaard wordt.

Bij knikarm schermen wordt er goed naar de plaats gekeken waar het gemonteerd dient te worden. Er worden eventueel muurstrips of chemische ankers geplaatst zodat achteraf geen gevelschade ontstaat. Bij elektrische aansluiting wordt de bekabeling zo veel mogelijk weggewerkt. Sectionaal garagedeuren installeren vraagt vakmanschap. De deuren worden op maat gemaakt, door technisch vernuft zit er een inbraakblokkade op en obstakeldetectie.