Buitenjaloezieën

Buitenjaloezieën

 

Waar rolluiken volledig afsluiten en screens moeite hebben met een lage zonnestand, kan met buitenjaloezieën elke zonstand geweerd worden zonder enige concessies op het gebied van daglicht en doorzicht.

De buitenjaloezieën worden aan de buitenkant van het raam gemonteerd. Deze zijn leverbaar in diverse kantelbare lamellen; de CDL 70 ( comfort & design lamel), GL 80 gekraalde lamel, DBL 70 ( dreibogen lamel).

De s-vorm van dbl zorgt dat het doorgelaten licht in de achterliggende ruimte diffuus, zonder harde schaduwlijnen, verspreid. Tevens weinig onderhoud en eenvoudig bij te stellen.

 

CDL 70 lamel

GL 80 lamel

DBL 70 lamel

Omkasting uitvoeringen

 

De roma buitenjaloezieën zijn er in diverse types Raffstore en Modulo. Het type raffstore wordt op het zelfde platform gebouwd als rolluiken. Hierdoor is het systeem uitermate geschikt om te combineren met rolluiken of screens. Het type modulo -P wordt gebouwd in een zichtbare koof, en modulo- S wordt ingebouwd.

Dit alles is te besturen met  somfy afstandbedieningen of via smart-phone of tablet.

 

 

 

 

 

Kleurmogelijkheden bij Buitenjaloezieën

 

Net als alle andere geëxtrudeerde elementen van roma zijn de raffstore standaard leverbaar in de poedercoating roma gehele kleurencollectie. De omkasting geleiders en onderlijst zullen in de eigen poedercoaterij bij roma netjes in één van de ruim 200 kleuren gepoedercoat worden.