Rolluiken

Onze rolluiken combineren een veilig gevoel met duurzaamheid en vormgeving

 

Uw huis is dé plek waar u zich op uw gemak moet voelen, veiligheid speelt daarbij een essentiële rol. Rolluiken zorgen voor veiligheid en privacy. Ze fungeren als een stevig pantser voor uw raam, bovendien hebben rolluiken een verduisterende, geluidswerende en isolerende functie.

 

In de zomer houden ze het lekker koel binnenshuis en in de winter houden ze de kou buiten. Hierdoor bespaart u energie. Wij zijn dealer van Heroal, Roma en Verano rolluiken waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. Heroal en Roma staan bekend om hun kwaliteit, lange levensduur en service, een veilige keuze dus!

 

 

 

 

 

 

Bediening

Bediening naar keuze, band, stang of motoraandrijving, u mag zelf beslissen! Een latere ombouw is probleemloos mogelijk. Motoraangedreven rolluiken zijn ook met draadloze bediening per afstandsbediening te besturen.

 

In plaats daarvan doet een fluisterstille, onzichtbaar weggewerkte somfy electromotor het werk. Ook omdat de elektrische bediening van een rolluik meer veiligheid geeft door de speciale optil-beveiliging zijn de somfy afstandsbedieningen ontworpen voor maximaal gebruiksgemak.

 

Ze zijn ideaal om uw rolluik op afstand te openen en te sluiten. Somfy noemt dit systeem met draadloze bediening io. Met één afstandsbediening bestuurt u één of meerdere rolluiken. Het io systeem is flexibel en biedt de vrijheid en gemak van bediening op afstand.

 

 

 

 

 

 

Van elektrische zonwering naar complete domotica

De meeste mensen kennen het gemak van elektrische buiten zonwering al een aantal jaar; met een afstandbediening bedien je één of soms enkele producten tegelijk. Echter zijn de mogelijkheden tegenwoordig veel uitgebreider.

 

Want de somfy motoren zijn ook te bedienen met smartphone of tablet. En niet alleen vanaf thuis, maar vanaf iedere plek op de wereld! Dat kan door middel van een simpele handmatige bediening, maar het is ook mogelijk diverse scenario’s in te stellen die op basis van tijd of temperatuur volautomatisch meerdere producten aanstuurt.

 

Bij elektrisch aangedreven systemen is instelling hoofdzaak. De automatische besturing sluit en opent uw rolluiken ook bij afwezigheid of bij sterke zoninval.

 

 

 

Uw zonwering en rolluiken besturen met je Tablet of Smart-phone.

Naast de afstandsbediening en elektrische bediening is er nu ook de mogelijkheid om rolluiken, uitgerust met somfy motor, te laten zakken met behulp van een tablet of smart-phone. Dit besturen gaat via een zogenaamde somfy tahoma box of somfy connexoon io. Deze box wordt verbonden met het internet en bevindt zich in de woning of in een bedrijf binnen een straal van zo’n 30 meter van de producten.

 

De tahoma box wordt bij installatie door ons geprogrammeerd. Alle producten met een rts of i.o. (met terug koppeling) ontvanger kunnen via de tahoma box worden bestuurd. Io is de nieuwe vorm van op afstand bedienen. Je kunt dan daadwerkelijk controleren op je afstandbediening dat je rolluik of zonwering gesloten is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kleuren

Eén van de voordelen van roma rolluiken is dat ze leverbaar zijn in een groot aantal kleuren. Met de roma kleuren collectie zijn er voor u uit ruim 200 kleuren te kiezen. Deze zijn verkrijgbaar in zijdeglans, mat, structuur en hochwetterfest. Ook de afdekkapen en geleiders zijn in deze kleuren verkrijgbaar.

 

Afwijkende maten en schuine zijden

De rolluiken van roma zijn tevens geschikt voor kleine kapmaten en zelfs schuine ramen zijn geen probleem.