Werkwijze

Van Dorst Rolluiken en Zonwering

 

Van Dorst Rolluiken en Zonwering is gespecialiseerd in het ophangen en monteren van zonwering, rolluiken, buitenjaloezieën en garagedeuren.
Bij de zonwering zijn er diverse mogelijkheden, zoals terrasschermen, zipscreens of markiezen.
Wij hangen rolluiken met vierkante of ronde kappen. Hierbij kunt u kiezen uit vele mogelijkheden, kwaliteiten en kleuren, met of zonder intergreerbare hor.
Buitenjaloezieën, de beste bescherming tegen binnenvallend zonlicht en warmte. De kantelbare lamellen reflecteren de zonnestralen rechtstreeks, maar zorgen er tegelijkertijd toch voor dat een ruimere doorkijk naar buiten mogelijk is en blijft.

 

 

 

 

 

 

Van Dorst rolluiken staat bekend om zijn vakmanschap en schone manier van werken. Alle afvalmaterialen worden afgevoerd. Mochten de rolluiken vervangen worden dan worden in overleg, de oude afgevoerd. Marco van Dorst werkt met de beste gereedschappen o.a. diamantboren waardoor het stucwerk van binnen bespaard wordt.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij knikarm schermen wordt er goed naar de plaats gekeken waar het gemonteerd dient te worden. Er worden eventueel muurstrips of chemische ankers geplaatst zodat achteraf geen gevelschade ontstaat.

 

Bij elektrische aansluiting wordt de bekabeling zo veel mogelijk weggewerkt. Sectionaal garagedeuren installeren vraagt vakmanschap. De deuren worden op maat gemaakt, door technisch vernuft zit er een inbraakblokkade op en obstakeldetectie.

 

Onze web-site geeft een overzicht van de diverse mogelijkheden en producten. Voor verdere informatie neem vrijblijvend contact met ons op. Wij komen op afspraak bij u langs voor een passend advies en offerte op uw wensen.